Shop Mobile More Submit  Join Login
About Traditional Art / Hobbyist tiffaFemale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 11 Years
Needs Core Membership
Statistics 51 Deviations 428 Comments 15,940 Pageviews
×

Newest Deviations

dokai bay by tiffa-tora dokai bay :icontiffa-tora:tiffa-tora 1 1 Kyoto: Fushimi Inari by tiffa-tora Kyoto: Fushimi Inari :icontiffa-tora:tiffa-tora 2 0 gion no1 by tiffa-tora gion no1 :icontiffa-tora:tiffa-tora 2 0 under the mango tree by tiffa-tora under the mango tree :icontiffa-tora:tiffa-tora 1 0 me and my sun by tiffa-tora me and my sun :icontiffa-tora:tiffa-tora 2 2 bajak laut by tiffa-tora bajak laut :icontiffa-tora:tiffa-tora 1 0 rainbow-low saturation by tiffa-tora rainbow-low saturation :icontiffa-tora:tiffa-tora 1 0 sushi by tiffa-tora sushi :icontiffa-tora:tiffa-tora 1 1 kokura gate by tiffa-tora kokura gate :icontiffa-tora:tiffa-tora 3 1 ginputei-watergarden by tiffa-tora ginputei-watergarden :icontiffa-tora:tiffa-tora 2 0 rumah saya maunya gini by tiffa-tora rumah saya maunya gini :icontiffa-tora:tiffa-tora 3 2 astronomical clock, prague by tiffa-tora astronomical clock, prague :icontiffa-tora:tiffa-tora 5 7 2010 new year resolution by tiffa-tora 2010 new year resolution :icontiffa-tora:tiffa-tora 4 3 delft door no.2 by tiffa-tora delft door no.2 :icontiffa-tora:tiffa-tora 3 1 delft door no.1 by tiffa-tora delft door no.1 :icontiffa-tora:tiffa-tora 10 2 love our earth by tiffa-tora love our earth :icontiffa-tora:tiffa-tora 4 4

Favourites

Where is Vlado by ion-rei Where is Vlado :iconion-rei:ion-rei 29 41 rays of reflection by ssilence rays of reflection :iconssilence:ssilence 42,641 4,355 black stars by rennerei black stars :iconrennerei:rennerei 3,780 262 autumn sun by ssilence autumn sun :iconssilence:ssilence 14,466 1,544 The Soothsayer by scarlet-dragonchild The Soothsayer :iconscarlet-dragonchild:scarlet-dragonchild 1,195 241 Rain2 by zeldis Rain2 :iconzeldis:zeldis 30,943 6,680 Antecedent Terminus by alexiuss Antecedent Terminus :iconalexiuss:alexiuss 21,830 1,243 Hey, sexy Lady by Kyoko-Taide Hey, sexy Lady :iconkyoko-taide:Kyoko-Taide 3,939 423 Speedpaint - Pillow by Shinojii Speedpaint - Pillow :iconshinojii:Shinojii 12 47 Rainy by kunkka Rainy :iconkunkka:kunkka 1,187 129 The Hatchling by cosmosue The Hatchling :iconcosmosue:cosmosue 1,629 280 green by Svartz green :iconsvartz:Svartz 1,922 417 Midsummer Day Dream III by AmeliaDolore Midsummer Day Dream III :iconameliadolore:AmeliaDolore 48 47 Broken Dawn B+W by Akita-san Broken Dawn B+W :iconakita-san:Akita-san 17 4 NARNIA by masiani NARNIA :iconmasiani:masiani 1,755 152 Holding On by AmeliaDolore Holding On :iconameliadolore:AmeliaDolore 186 83

Activity


hi world,
looks like it was a year ago that i submitted my last deviation.. *sigh*
been too busy with college and thesis.

well, i do not have nothing to say, just welcoming myself back to DA.
i hope there are still people who want to visit my gallery ^^;

deviantID

tiffa-tora
tiffa
Artist | Hobbyist | Traditional Art
Indonesia
Current Residence: bandung, indonesia
Favourite genre of music: whatever
Favourite photographer: la merry, poprage
Favourite style of art: watercolor drawing
Operating System: windows
Personal Quote: think deep, think fast, the thing is everything around us
Interests

Comments


Add a Comment:
 
:iconqoniii:
qoniii Featured By Owner Jan 14, 2012
gak ngerti lagi deh teh tiffa ini serba bisa banget -_- ngefans pol!
Reply
:icontiffa-tora:
tiffa-tora Featured By Owner Feb 18, 2011  Hobbyist Traditional Artist
wew...lama banget ngga buka laman ini.. apa kabar yaa dev-art??
Reply
:iconbrownez-koekoez:
Brownez-Koekoez Featured By Owner Aug 26, 2010  Hobbyist Digital Artist
kamu sendiri gimana khabarnya? :> halu, long time no C. ck, ck, si master traditional art dr dulu selalu keren
Reply
:iconmetalheadkomik:
metalheadkomik Featured By Owner Jul 21, 2010   General Artist
kabar baik :D
mana nih yg baru2 ?
Reply
:iconcielbleu:
cielbleu Featured By Owner Feb 7, 2010   Interface Designer
halooo kak tipeehh :D
Reply
:icontiffa-tora:
tiffa-tora Featured By Owner May 10, 2010  Hobbyist Traditional Artist
halooooouuuu :D
Reply
:iconsakuryan:
sakuRyan Featured By Owner Nov 11, 2009
mba tiffa~!
ku watch yaa!
(yanti)
Reply
:iconnanjung110:
Nanjung110 Featured By Owner Oct 15, 2009
BIKIN TUTORIAL TEEH! cat aernya manstab abess... apalagi pas bikin latar bangunan... =A=
:worship:
Reply
:icontiffa-tora:
tiffa-tora Featured By Owner Oct 21, 2009  Hobbyist Traditional Artist
tutoriaaall??? waw, saya ngga sejago itu kayanya :D
mengumpulkan percaya diri dulu ya...
Reply
:iconnanjung110:
Nanjung110 Featured By Owner Oct 22, 2009
aah teteh merendaaah! ;A;
Reply
Add a Comment: